Kursinnhold

Lyst til å lese litt mer om kurset og se uttalelser fra tidligere studenter? Ta en kikk og meld deg på her!

«Jeg er av natur litt skeptisk og kresen på hva jeg bruker verdifulle kroner på, men dette kurset er verdt det dobbelte av investeringen!»

Lisbeth Borg de Waard, Utdanningssenter for hundetrenere

Hvem holder kurset?


Camilla Hager
Camilla Hager

Hei, Camilla her!


Da jeg startet HvabeHager som et enkeltpersonsforetak i 2010, var det med en kundeliste kort som en nordnorsk vinterdag.

Det, og vissheten om at jeg var nødt til å knekke koden for hvordan bygge tillitsvekkende, selgende budskap som tiltrekker kunder.


Oppsøkende salg var uaktuelt (jeg ble svett av tanken!).


I de 17 årene jeg har praktisert (og feilet!), justert og perfeksjonert, har jeg funnet ut hva som funker. Det er derfor vi har kunnet vokse – fra et ENK-eksperiment til et tekstbyrå med flere ansatte. Fordi stadig flere kunder banker på døra.


– Så heldige dere er, sier mange.


Men det handler lite om flaks og mye om salgsagentene som gjør jobben for oss – nemlig tekstene våre. På nettsida, i sosiale medier og e-poster.


Denne medlemsportalen ble til fordi du fortjener å oppleve det samme vi har gjort: at tekstene dine jobber for deg.


Jeg håper du unner deg det samme – og at du lar meg hjelpe deg.


Camilla:)


Vanlige spørsmål


Hvordan foregår kurset?
Alt er samlet i én kursportal, som du også får tilgang til gjennom egen app på telefonen. Kurset består av videoer, quizer, maler, inspirasjons- og drodleark med mer. Bortsett fra bonusene som kommer etter hvert, er alt tilgjengelig fra dag én. Du får tilgang så lenge det eksisterer, så dette kan du ta i helt eget tempo. Det fine med et nettkurs er at du kan forsyne deg som du vil. Som med tapas kan du snacke med en video her og en øvelse der – eller fråts i full buffet. Kursopplegget er enkelt å følge. Du lærer ikke bare hva som skal til for å selge produktene, tjenestene og ideene dine – du får også skrevet tekstene mens du lærer. Videoer viser deg teorien og hvordan du går frem i praksis, mens oppgaver, maler, inspirasjons- og drodleark lar deg overføre kunnskapen fra hodet til papiret.
Hva slags tekster lærer jeg å skrive?
Vi bruker mindre tid på å snakke om ulike sjangre og plattformer, og mer tid på hvilke prinsipper som alltid funker. Det du lærer kan du med andre ord bruke i alle slags tekster der du har et mål om å treffe, engasjere, overbevise eller selge. Det kan være tekster til nettsida, bloggen, sosiale medier, nyhetsbrev eller hva det måtte være.
Hvor lenge har jeg tilgang til kurset?
Så lenge det eksisterer!
Hvor stor er arbeidsmengden?
Det avhenger av hvor mye du selv legger i øvelsene og arbeidet. Jeg vil uansett anbefale at du sprer det over flere dager, så du rekker å fordøye underveis. Men skulle du tatt alt intensivt i én smekk, anslår jeg en drøy dag for å se alle leksjonene, gjøre alle øvelse og quizene.
Kan jeg betale med faktura?
Det kan vi ordne. Send en e-post til [email protected] med fakturainfo og e-postadresse til mottaker. Når den er betalt, send meg en bekreftelse. Da gir jeg deg en kode som gir deg tilgang til kurset uten å måtte betale via portalen.
Får jeg kursbevis?
Selvfølgelig! Når du har fullført alle leksjonene i kurset får du et personlig kursbevis som tar seg pent ut på CV-en (eller skryteveggen).
Tidspunktet er ikke riktig for meg – må jeg begynne med en gang?
Du har lyst, men akkurat nå er det mye annet som står på? Full forståelig, men faktum er at du kan begynne når du vil og ta det i eget tempo. Alt kursmaterialet er tilgjengelig for deg fra du får tilgang og så lenge kurset eksisterer, så du kan ta det stykkevis i stunder hvor det passer. Kan du dedikere 20 minutter i uken, kan du gjennomføre.
Jeg er usikker på om det er riktig for meg. Hva gjør jeg?
Kurset er myntet på alle som skriver som en del av jobben sin. Gründere, selvstendig næringsdrivende, «markedspoteter» og skribenter er typiske deltakere. Du vil få verktøy som letter og effektiviserer skrivearbeidet – og lære teknikker som gjør at tekstene dine treffer bedre, fenger flere og selger mer. Det du lærer er uavhengig av sjanger og kanal, og vil være nyttig i SÅ mange situasjoner. Dessuten har vi 14 dagers fornøydgaranti. Føler du at du har havnet på feil kursbenk, er det ingen av oss som er tjent med det. Da får du pengene tilbake.
Jeg er «SETT INN DIN TITTEL HER» – vil Skriv så du får JA funke for meg?
Kurset er myntet på alle som skriver som en del av jobben sin. Gründere, selvstendig næringsdrivende, «markedspoteter» og skribenter er typiske deltakere. Du får verktøy som letter og effektiviserer skrivearbeidet – og lærer teknikker som gjør at tekstene dine treffer bedre, fenger flere og selger mer. Det du lærer er uavhengig av sjanger og kanal, og vil være nyttig i SÅ mange situasjoner.
Hva om jeg ikke blir fornøyd?
Test det i 14 dager. Føler du at du har havnet på feil kursbenk, er det ingen av oss som er tjent med det. Da får du pengene tilbake.